Edirne'nin Süloğlu ilçesine bağlı Domurcalı köyünde yaşanan vahşet, tüm Türkiye’yi şok etti. 58 yaşındaki Şerif Yalçın’ın cesedi, bir dere yatağında 4 parçaya bölünmüş halde bulundu. Olay, kayıp ihbarında bulunan oğlu Canberk Yalçın’ın çelişkili ifadeleri sonrası yapılan sorgulamada ortaya çıktı. İtirafıyla gerçeği gözler önüne seren Canberk Yalçın, babasını öldürdüğünü kabul etti.

Kayıp İhbarıyla Başlayan Soruşturma

Fabrika işçisi Canberk Yalçın, babası Şerif Yalçın’ın kaybolduğunu belirterek Süloğlu İlçe Jandarma Komutanlığı’na başvurdu. Eşi ile birlikte bir mevlide gittiklerini, eve döndüklerinde babasının odasında olmadığını ve sabah kalktıklarında da evde bulunmadığını söyleyen Canberk Yalçın, kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine jandarma ekipleri köyde ve çevresinde arama çalışması başlattı.

Şüpheli Hareketler ve Çelişkili İfadeler

Arama çalışmalarına katılan Canberk Yalçın, çelişkili ifadeleri ve şüpheli davranışlarıyla dikkat çekti. Durumdan şüphelenen jandarma ekipleri, Yalçın’ı gözaltına alarak sorguya aldı. Sorguda korkunç gerçeği itiraf eden Canberk Yalçın, babasını tabanca ile vurduktan sonra baltayla parçalara ayırdığını ve cesedi köy yakınlarındaki bir dere yatağına attığını anlattı.

Kan Donduran İtiraf: “Miras Korkusuyla Öldürdüm”

Canberk Yalçın, ifadesinde babasının başka bir kadınla evlenmek istemesi ve bu evliliğin ardından köydeki 6 dönümlük tarlanın miras yoluyla bölüneceğinden endişe ettiği için cinayeti işlediğini söyledi. Jandarma ekipleri, itirafın ardından yaptıkları aramalarda, Şerif Yalçın’ın cesedini dere yatağında 4 parçaya ayrılmış halde buldu. Ayrıca, Canberk Yalçın’ın, babasının kanıyla kirlenen elbiseleri eve getirip yakmaya çalıştığı da tespit edildi.

Zanlı Tutuklandı

Gözaltına alınan Canberk Yalçın, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cinayetin işlenme nedeni ve olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Esra Erol'da eşinin beddualarıyla gündeme gelmişti: Veysel sokak ortasında ölü bulundu Esra Erol'da eşinin beddualarıyla gündeme gelmişti: Veysel sokak ortasında ölü bulundu

Editör: İrem Nur Kaya