Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, son derece tartışmalı bir "büyü" iddiasında bulundu.

"KIZ TALEBELERE BÜYÜ YAPTIRILIYOR"

Kendisinin kötü durumda olduğunu ve çevresindekilerin de hastalandığını ifade eden Cübbeli Ahmet, İsmailağa Cemaati'nde genç kızların gece vakti büyü işlerinde kullanıldığını öne sürdü. Ünlü, "Gecenin kaçında 9-10 tane kız talebeyi kaldırıp sihirler yaptırıyorlar. Yavrularımızı büyü işlerine kullanıyorlar" şeklinde konuştu.

Haftalık sohbetlerini YouTube üzerinden paylaşan Cübbeli Ahmet'in son konuşmasındaki büyü iddiaları, sosyal medyada hızla yayıldı. Ünlü, İsmailağa Cemaati'nde kız çocuklarına geceleri büyü yaptırıldığını iddia ederek , "Ben bunları bilmesem söylemem" dedi.

"SİHİRLER ÇOK YAPILIYOR"

Üst Düzey Düğüne Diplomat İsmail Karadağ’da Katıldı Üst Düzey Düğüne Diplomat İsmail Karadağ’da Katıldı

Geçtiğimiz hafta yayınlanan konuşmasında Cübbeli Ahmet, hastalıkların yaygınlığından bahsederek, "Sihirler çok yapılıyor. Bütün hoca efendiler çok fena. Şûranın hoca efendilerinde de, birçok ailemizde bu durum var" ifadelerini kullandı.

"YAVRULARIMIZI BÜYÜ İŞLERİNE KULLANIYORLAR"

Ünlü, konuşmasının devamında, "Ben pert oldum, Mehmet İslamoğlu hoca hasta, herkes hasta oluyoruz. Bu hastalıkları keşif ehli, havas ehli insanlar bize söylüyorlar. Gecenin kaçında 9-10 tane kız talebeyi kaldırıp sihirler yaptırıyorlar. Yavrularımızı büyü işlerine kullanıyorlar" dedi.

Büyü iddialarını savunan Ünlü, "Ben bunları bilmesem söyleyecek adam değilim, kimseye iftira atacak bir adam değilim. Kaç tarikattan geldi bu yani" diye konuştu.

Editör: İrem Nur Kaya