Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bangladeş'te meydana gelen sel felaketine ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Erdoğan, paylaşımında Türkiye'nin, dost ve kardeş Bangladeş’e yardım eli uzattığını belirtti. Sel felaketinden 5 milyondan fazla insanın etkilendiğini vurgulayan Erdoğan, Türkiye'nin AFAD koordinasyonunda bölgeye yardım ulaştırdığını ifade etti.

Mansur Yavaş CHP'den istifa edecek mi? İddialara yanıt verdi Mansur Yavaş CHP'den istifa edecek mi? İddialara yanıt verdi

Erdoğan, kara yolu ulaşımının kesildiği bölgeler başta olmak üzere, toplam 16 bin 750 yardım paketinin dağıtımına başlandığını ve bu çalışmaların AFAD, TİKA ve Türk sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle sürdüğünü belirtti. Cumhurbaşkanı, Bangladeşli kardeşlerinin yanında olduklarını ve onların yaralarını sarmak için ellerinden geleni yapmaya gayret ettiklerini söyledi. Erdoğan, paylaşımını, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek ve Bangladeş’e geçmiş olsun dileklerini ileterek tamamladı.