Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında Antalya Büyükşehir Belediyesi Şeref Defteri’ne not bırakan Özel, Böcek’in ikinci kez seçilmesini ve Antalya’da gösterdiği başarılı çalışmaları övdü. Özellikle turizm, sağlık, kentsel dönüşüm ve spor gibi çeşitli alanlardaki hizmetlerinden dolayı Böcek’e teşekkür eden Özel, başarılarının devamını diledi.

MHP Lideri Bahçeli'den Davutoğlu'na: "Zat-ı alinizin bu dönemde çok önemli birikiminize ihtiyacı var" MHP Lideri Bahçeli'den Davutoğlu'na: "Zat-ı alinizin bu dönemde çok önemli birikiminize ihtiyacı var"

Meclis'in Bilgilendirilmesi Gerekiyor

Ziyaret sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM Genel Kurulunda İsrail’in Türkiye'yi tehdit edebileceğine dair açıklamaları üzerine önemli mesajlar verdi. Özel, Erdoğan’ın bu tür ciddi açıklamaları somut delillerle desteklemesi gerektiğini belirterek, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) acilen bilgilendirilmesi gerektiğini vurguladı. "Tehlike büyükse otur anlat," diyen Özel, Meclis’in kapalı oturumda bu konuyu detaylı bir şekilde ele almasının önemine dikkat çekti.

"Birlikte Hareket Edilmelidir"

Özel, muhalefetin her zaman birlik ve beraberlikten yana olduğunu ifade etti ve Türkiye'nin güvenlik meselelerinde birlikte hareket edilmesi gerektiğini belirtti. Ancak Özel, hükümetin ekonomik sıkıntıları güvenlik sorunları ile örtbas etmeye çalıştığını iddia ederek, "Bu milletin karnı aç, 'Tehlike var' söylemleriyle insanların ekonomik sıkıntılarını örtbas edemezsiniz," dedi.

"Asgari Ücret ve Yoksulluk En Büyük Sorun"

Özel, erken seçim tartışmaları ve Türkiye'deki ekonomik kriz hakkında da açıklamalarda bulundu. Yoksulluk, işsizlik ve hayat pahalılığının en büyük sorun olduğunu belirten Özel, halkın bu sorunlarla daha fazla baş edemeyeceğini vurguladı. Olası bir erken seçime de hazır olduklarını belirten Özel, CHP’nin bir sonraki seçimde iktidara talip olduğunu söyledi.

Editör: İrem Nur Kaya