Telefonundan uygunsuz görüntüler mi çıktı? Diyanet Narin'in köyündeki imam için harekete geçti! Telefonundan uygunsuz görüntüler mi çıktı? Diyanet Narin'in köyündeki imam için harekete geçti!

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin,  21 Ağustos'ta öğleden sonra Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde gittiği Kur'an kursundan eve dönmeyince ailesi aramaya başlamıştı.

Narin'in babası Arif Güran, jandarma karakolunaa giderek kızının kayıp olduğu ihbarında bulunmuştu.

Bunun üzerine Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığı, Bağlar Asayiş Komando Bölük Komutanlığı, Jandarma Özel Harekat timleri, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), İstihbarat Şube Müdürlüğü, Köpek İz Takip Timi ve Su Altı Arama Kurtarma Timi'nin yanı sıra sağlık, AFAD, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ekipleri ile ilçe belediyelerden de arama kurtarma ekipleri bölgeye gönderilmişti.

Arama çalışmaları o günden beri geniş bir ekiple titizlikle sürdürülüyor.

Narin'in bulunması için Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından, kentteki bütün şehir içi ve ilçelerde toplu taşıma yapan tüm otobüslere, Narin'in resmi ile iletişim bilgilerinin üzerinde bulunduğu afişler adıldı. 

Son olarak Diyarbakır'ın jandarma ekipleri, mahalleye yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta bulunan derede çalışma başlattı. Büyükşehir Belediyesi’nden talep edilen kepçe ile başlatılan çalışmalarda deredeki suyun debisinin düşürüleceği, ardından da dere boyunca arama çalışması başlatılacağı belirtildi. 

Editör: Gürel Yurttaş