2006 yılında Sakarya’nın Geyve ilçesinde nehirde ölü bulunan mühendis Gökhan Atakan’ın ölümünün kazayla olmadığı, planlı bir cinayet olduğu iddiası Müge Anlı'nın programında gündeme geldi. 30 yaşındaki Atakan'ın ölümü, yıllarca ailesi tarafından karpuz yıkarken nehre düşüp boğulma olarak bilinirken, ortaya çıkan yeni bilgiler dehşete düşürdü.

Cinayet Planı 16 Yıl Sonra Ortaya Çıktı

Atakan’ın doktor eşi, yıllarca kocasının ölümünü bir kaza olarak anlattı ve sonrasında başka biriyle evlendi. Ancak, ikinci evliliği sırasında boşanma aşamasına gelen eşi, mahkemeye sunduğu ses kayıtlarıyla olayın bir cinayet olduğunu iddia etti. Eşinin ilk kocasını, doktor sevgilisiyle birlikte öldürdüğünü söyleyen bu kişi, Atakan’ın ölümünün bir cinayet olduğunu ve bu cinayetin en ince ayrıntısına kadar planlandığını belirtti.

Planın Detayları Tüyler Ürpertti

Müge Anlı, Atakan'ın ölümünün ardındaki korkunç planı şu sözlerle anlattı: "İddialara göre, doktor olan sevgilisi, nehirden kovalarla su taşıyıp, adamı bu suda boğduktan sonra nehre attı. Otopside, ciğerlerinden çıkan suyun nehir suyuyla aynı olması, bu planı doğrular nitelikteydi."

Sözcü'de istifa depremi! Sözcü'de istifa depremi!

Adli Süreç Başladı

Ortaya çıkan bu iddialar sonrası savcılık harekete geçti ve soruşturma başlattı. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan şüpheliler hakkında adli süreç devam ediyor. Atakan’ın ailesi, stüdyoda isyan ederek, "Bizim kardeşimizin katil ya da katilleri ortaya çıksın" çağrısında bulundu.

Editör: İrem Nur Kaya