İstanbul'da kiralar tavan yaptı: En pahalı mahalleler açıklandı İstanbul'da kiralar tavan yaptı: En pahalı mahalleler açıklandı

Dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden biri olan Emirates, kabin ekibine katılacak yetenekli adaylar için İzmir ve Antalya’da değerlendirme günleri düzenliyor. Değerlendirme günleri, 9 Eylül 2024 tarihinde Mövenpick Hotel İzmir’de ve 23 Eylül 2024 tarihinde Akra Hotel Antalya’da gerçekleştirilecek. İstanbul ve Ankara'daki özel davetli değerlendirme günleri ise sırasıyla 7 Eylül ve 21 Eylül 2024 tarihlerinde yapılacak.

Dubai merkezli Emirates, yolculara kişiye özel ve mükemmel ağırlama hizmetleri sunma konusunda yetenekli, güvenlik bilincine sahip ve liderlik özelliklerine sahip adaylar arıyor. Yeni kabin ekibi üyeleri, Emirates'in Dubai'deki son teknolojiyle donatılmış havacılık akademisinde kapsamlı bir eğitim programına tabi tutulacak.

Emirates, kabin ekibine katılacak olanlara vergiden muaf maaş, ücretsiz konaklama, işe gidiş-geliş transfer imkânı, kapsamlı sağlık sigortası ve Dubai'deki çeşitli alışveriş ve eğlence etkinliklerinde özel indirimler gibi geniş kapsamlı yan haklar sunuyor. Ayrıca, Emirates kabin ekibi ve aileleri için cazip seyahat avantajları da sağlanmakta.

Kariyerine Emirates ile uluslararası bir başlangıç yapmak isteyen adaylar, tüm günü mülakat alanında geçirecek şekilde hazırlıklı olmalı ve detaylı bilgi için Emirates'in web sitesini ziyaret edebilirler.