Galatasaray'ın eski yöneticisi ve NEF İnşaat şirketinin sahibi Erden Timur'un, ABD'nin New York şehrinde gözaltına alındığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. FBI'ın rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alındığı öne sürülen Timur'a, New York Belediye Başkanı Eric Adams ile ilgili sorular sorulduğu iddia edildi. Ancak Timur, yaptığı açıklamayla bu iddiaları yalanladı.

Gazeteci İbrahim Haskaloğlu'nun haberine göre; Erden Timur, iki gün önce New York'ta FBI tarafından gözaltına alındı. İddialara göre gözaltının nedeni, New York Belediye Başkanı Eric Adams ile bağlantılı bir rüşvet soruşturmasıydı. Sorgulamanın ardından Timur’un serbest bırakıldığı öne sürüldü.

Erden Timur, konuyla ilgili olarak Sözcü gazetesine yaptığı açıklamada, hakkındaki iddiaları yalanladı. Timur, iddiaların asılsız olduğunu belirterek, “Fenerbahçe maçını izliyordum. Sosyal medyada gözaltına alındığım ile ilgili haber gördüm, ancak bu doğru değil. NEF Filarmoni Orkestrası için New York'a geldik. ABD'de iş yaptığımız için görevliler New York Belediye Başkanı Eric Adams'a bağış yapıp yapmadığımızı sordu. Ancak gözaltı gibi bir durum asla olmadı" ifadelerini kullandı.

Erden Timur’un gözaltına alındığı iddiaları, sosyal medyada büyük yankı uyandırsa da, iş insanı bu iddiaları kesin bir dille yalanladı. Timur'un açıklamaları, iddiaların asılsız olduğunu ortaya koydu.

Kazanın ardından geri döndü: Toprak Razgatlıoğlu, Aragon'da bakın kaçıncı oldu? Kazanın ardından geri döndü: Toprak Razgatlıoğlu, Aragon'da bakın kaçıncı oldu?

Editör: Nehir Durdağı