Fenerbahçe - Lugano maçını canlı yayınlayan kanallar, futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi heyecanını yurt dışından takip etmek isteyenler “Fenerbahçe - Lugano maçı hangi kanalda?” sorusuna cevap arıyor. Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak 2. ön eleme karşılaşması 30 Temmuz Salı günü saat 20.00’da başlayacak.

Fenerbahçe - Lugano Maçını Yayınlayan Kanallar

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe’nin 2. ön eleme turunda oynayacağı rövanş mücadelesi Türkiye’de Exxen platformunda canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi İngiliz Robert Jones olacak, yardımcıları ise Neil Davies ve Wade Smith olacak.

Yabancı Kanallarda Canlı Yayın

Fetö'cü Enes Kanter'den şok iddialar Fetö'cü Enes Kanter'den şok iddialar

Fenerbahçe - Lugano karşılaşmasını yurt dışında izlemek isteyenler için bazı yabancı kanallar maçı canlı yayınlayacak. Özellikle Portekiz ve İsviçre kanallarının yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma şu kanallardan takip edilebilecek:

  • Canal 11 [online] (geo/R)
  • Canal 11 Portugal HD
  • RSI La 2 Svizzera HD
  • SRF Info Schweiz HD

Fenerbahçe'nin Avrupa Macerası

Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki 272. karşılaşmasına çıkacak. Sarı-lacivertliler, bugüne kadar oynadıkları 271 müsabakada 108 galibiyet, 55 beraberlik ve 108 mağlubiyet elde etti. Bu müsabakalarda 370 gol atarken, kalesinde 387 gol gördü.

Ön Eleme Performansı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde bugüne kadar 35 maç oynadı ve 13 galibiyet, 11 beraberlik ve 11 yenilgi aldı. Sarı-lacivertliler, bu maçlarda 52 gol atarken, 42 gol yedi.

Fenerbahçe'nin Lugano karşısındaki performansı merakla bekleniyor. Sarı-lacivertli takım, turu geçerek Fransa'nın Lille takımıyla 3. ön eleme turunda karşılaşmak istiyor.

Editör: Nehir Durdağı