SPOR

Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarı: Luan Peres'in sözleşmesi feshediliyor!

Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho'nun planlarında yer almayan Luan Peres'in sözleşmesini feshederek ayrılık kararı aldı.

Fenerbahçe, Brezilyalı savunma oyuncusu Luan Peres ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği Peres'in, ülkesinden üç takımla görüştüğü ve transferine kolaylık sağlamak amacıyla sözleşmesinin feshedileceği öğrenildi.

Brezilya'ya Dönüş Yolu

Mourinho'nun planlarında yer almayan 30 yaşındaki Luan Peres, Brezilya'nın önde gelen kulüplerinden Santos, Vasco da Gama ve Corinthians ile transfer görüşmelerini sürdürüyor. Deneyimli oyuncunun bu takımlardan biriyle anlaşmaya varması bekleniyor.

2025 Yılına Kadar Olan Sözleşme Feshedilecek

Fenerbahçe yönetimi, oyuncunun takımdan ayrılışını kolaylaştırmak amacıyla 2025 yılına kadar devam eden sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor. Böylece, sarı-lacivertliler, Peres'in transfer sürecinde önünü açmış olacak.

Fenerbahçe Kariyeri ve Performansı

Luan Peres, 2022 yazında Fransız ekibi Marsilya'dan 5.5 milyon euro bedelle Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Ancak sık sık sakatlık sorunları yaşayan Brezilyalı futbolcu, sarı-lacivertli forma ile sadece 23 maça çıkabildi ve 1 gol, 1 asistle sınırlı bir performans sergiledi.