Türk arabesk müziğinin efsane ismi Ferdi Tayfur, kızı Tuğçe Tayfur ile yaşadığı sorunları hukuki yollara taşımaya hazırlanıyor. Kızıyla arasının açıldığını açıklayan usta sanatçı, Tuğçe Tayfur'un "Tayfur" soyadını ticari amaçlarla kullanmasına karşı çıkarak suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.

"Soyadımı Kullanmasın, Şarkılarımı Söylemesin"

Ferdi Tayfur, kızı Tuğçe Tayfur'un kendisine ait soyadını ve eserlerini ticari faaliyetlerinde kullanmaması için hukuki adımlar atmaya kararlı. Avukatı aracılığıyla yapılan açıklamada, Tuğçe Tayfur'un, sosyal medya ve diğer dijital mecralarda babasının soyadı ve eserlerini kullanmasının kabul edilemez olduğu belirtildi. Ayrıca, Tuğçe Tayfur'un işletmesi "Tuğçe Tayfur Store" üzerinden elde edilen ticari kazançlardan Ferdi Tayfur'un isim hakkı talep ettiği vurgulandı.

Masterchef'te büyük kavga: Mehmet Şef ile Semih birbirine girdi Masterchef'te büyük kavga: Mehmet Şef ile Semih birbirine girdi

Suç Duyurusu ve Yasal Süreç Başlıyor

Açıklamada, Tuğçe Tayfur'un hem babası Ferdi Tayfur hem de aile üyeleri hakkında sosyal medya ve dijital mecralarda olumsuz beyanlarda bulunmaması gerektiği ifade edildi. Aksi halde, Tayfur ailesi tarafından hukuki işlemlerin başlatılacağı uyarısında bulunuldu. Ferdi Tayfur ise sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Böyle olmasını istemezdim” ifadeleriyle yaşanan gerginlikten duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Editör: İrem Nur Kaya