Son günlerde sosyal medyada dolaşan iddialara göre, MasterChef yarışmacılarının aldığı ücretler gündemde. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği popüler yarışma programları, katılımcıların kazançlarıyla sık sık konuşuluyor. Survivor yarışmacılarının kazançları gibi, şimdi de MasterChef'teki yarışmacıların maaşları merak ediliyor.

Survivor All Star sezonunda, özellikle ünlü yarışmacıların haftalık 60 bin TL ila 100 bin TL arasında kazandığı iddia edilmişti. Acun Ilıcalı, bu iddialara ilişkin, “Survivor'ın bir sezonu 12-13 milyon dolara mal oluyor, bu yüzden sürenin biraz uzun olması gerekiyor” açıklamasında bulunmuştu.

MasterChef'te de Ücret Tartışmaları

Şimdi de MasterChef yarışmacılarının kazançları sosyal medyada tartışma konusu. Resmi bir açıklama olmamakla birlikte, MasterChefbilgi adlı bir sosyal medya hesabının iddiasına göre, yarışmacılar haftalık olarak 50 bin TL ila 100 bin TL arasında değişen bir ücret alıyor. Üstelik bu ücretin her yarışmacı için aynı olduğu öne sürülüyor. Yarışma boyunca yaşanan tartışmalar ve rekabetler kadar, yarışmacıların aldıkları ücretlerin de dikkat çekmesi, programın gündemde kalmasına katkı sağlıyor.

Çağatay Ulusoy'un bölüm başına alacağı ücret dudak uçuklattı! Çağatay Ulusoy'un bölüm başına alacağı ücret dudak uçuklattı!

Peki, sizce bu ücretler yarışmacılar için yeterli mi? Yarışmacıların aldıkları ücretler konusunda şeffaflık sağlanmalı mı? Düşüncelerinizi bizimle paylaşın!

Editör: İrem Nur Kaya