UEFA Avrupa Ligi'nin 2. hafta karşılaşmasında RFS sahasında Galatasaray'ı ağırladı. Mücadelede sarı-kırmızılılar 2-0 öne geçse de, maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

G.Saray'ın gollerini 12. dakikada Dries Mertens ve 38'de Yunus Akgün kaydetti. Ev sahibi ekibin golleri ise 40. dakikada Janis Ikaunieks ve 55'te Lasha Odisharia'dan geldi.Bu sonucun ardından sarı-kırmızılı ekip  4 puana yükseldi. RFS ise 1 puana ulaştı.

Ligin 3. haftasında G.Saray 23 Ekim Çarşamba günü sahasında Elfsborg'la karşılaşacak. RFS 24 Ekim Perşembe günü deplasmanda Eintracht Frankfurt'a konuk olacak.

Galatasaray, Muslera'nın yerine gelecek kaleciyi buldu Galatasaray, Muslera'nın yerine gelecek kaleciyi buldu

Okan Buruk, Kasımpaşa müsabakasında ilk 11'de görev yapan kaleci Fernando Muslera'dan cezası, santrfor Victor Osimhen'den sakatlığı, Roland Sallai'den ise ismi UEFA listesinde yer almadığı için yararlanamadı. Buruk, söz konusu mücadelenin başlangıç kadrosunda olan Kerem Demirbay, Elias Jelert ve Victor Nelsson'u ise yedeğe çekti.

Galatasaray takımın teknik direktörü, bu oyuncuların yerine RFS mücadelesinde Günay, Kaan, Sanchez, Torreira, Barış Alper ve Mertens'i sahaya sürdü.

Editör: Nehir Durdağı