Türkiye Gazetesi köşe yazarı Cem Küçük, ekonomi hakkında yaptığı öngörülerle dikkat çekti. Son yazısında, Türkiye ekonomisinin 4-5 ay içinde olumlu yönde büyük bir değişim göstereceğini belirten Küçük, karamsar yorumlara itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

"Geriye Kalan Tek Şey Bu İyileşmenin Vatandaşa Yansıması"

İkinci el araç satışlarında yeni dönem! İkinci el araç satışlarında yeni dönem!

Cem Küçük, ekonominin genel görünümünde iyileşmeler olduğunu ifade ederek, bu iyileşmenin vatandaşa nasıl yansıyacağını görmek gerektiğini söyledi. Ekonomiyi sürekli eleştiren finans uzmanlarına sert eleştirilerde bulunan Küçük, onların karamsar yorumlarının ülkenin gerçek durumunu yansıtmadığını savundu.

"Karamsarlara İtibar Etmeyin"

Finans dünyasında ekonomiyi sürekli olumsuz değerlendiren kesimlere aldırış edilmemesi gerektiğini belirten Küçük, "Geçen sene faiz artırılmadığı için eleştiriyorlardı, şimdi ise neden artırıldığını sorguluyorlar. Dövizin yükselmesini istemiyorlardı, şimdi durdu ama yine memnun değiller. Bunlar, ülkenin batmasını isteyenlerin söylemleri" dedi.

"4-5 Ay İçinde Ekonomide İyileşme Bekleniyor"

Cem Küçük, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yönetimini överek, ekonomide 4-5 ay içinde ciddi bir iyileşme görüleceğini öngördü. Küçük, bu süreçte sabırlı olunması gerektiğini belirtti ve olumlu gelişmelerin yakın olduğunu vurguladı.

Editör: İrem Nur Kaya