Samsun'un Atakum ilçesinde gece yarısı denize giren Zeynep Arslanoğlu, bir daha sudan çıkamadı. Sevgilisi K.G.'nin tuvalet ihtiyacı için sudan çıkmasının ardından Zeynep'i bulamamasıyla başlayan arama çalışmaları, genç kadının cansız bedeninin bulunmasıyla son buldu. K.G.'nin ifadesi ise dikkat çekti.

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde 15 Ağustos gecesi saat 02.00 sıralarında meydana geldi. 40 yaşındaki K.G. ve 32 yaşındaki Zeynep Arslanoğlu, sahilde alkol aldıktan sonra denize girdi. K.G., tuvalet ihtiyacı için sudan çıktığında Zeynep'i denizde bulamadı. Zeynep'in çantası ve cep telefonu sahilde bırakılmış halde bulundu.

Yıldırım düşen evin çatısı alev alev yandı: Mahalle halkı sokağa döküldü Yıldırım düşen evin çatısı alev alev yandı: Mahalle halkı sokağa döküldü

Cansız Bedeni 250 Metre Uzakta Bulundu

Zeynep Arslanoğlu'nu bulmak için Sahil Güvenlik ve deniz polisi arama çalışmalarına başladı. Üçüncü gün sabah saat 08.00 civarında, Zeynep'in cansız bedeni, denize girdiği yerden yaklaşık 250 metre uzaklıkta, bir yağmur suyu tahliye borusunun etrafındaki kayalıklar arasında sıkışmış halde bulundu. Cesedi çıkarmak için AFAD, Sahil Güvenlik ve deniz polisi yoğun çaba harcadı.

Sevgilisinin İfadesi: "Kendisi Alkollüydü"

Olay sonrası gözaltına alınan K.G., savcıya verdiği ifadesinde, "Denize girdik, kendisi alkollüydü. Ondan sonra kayboldu" dedi. İfadesinin ardından K.G. serbest bırakıldı. Eşinden boşanan ve 1 çocuk annesi olan Zeynep Arslanoğlu'nun cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Editör: İrem Nur Kaya