SPOR

Genç futbolcu, feci trafik kazasında hayatını kaybetti

Yunanistan'ın Larissa kentinde genç futbolcu Christos Kermelidis, geçirdiği trafik kazasında alev alan otomobilinden çıkamayarak hayatını kaybetti.

 Yunanistan’ın Larissa kentinde genç futbolcu Christos Kermelidis, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Kermelidis, yol kenarındaki bariyerlere çarptıktan sonra bir elektrik direğine çarparak kaza yaptı. Çarpmanın etkisiyle yanmaya başlayan otomobilinden çıkamayan futbolcu, olay yerinde feci şekilde can verdi.

Olayın Detayları

 Kaza, pazar günü sabah saatlerinde Larissa kenti çıkışında meydana geldi. Achilleas Farsalos kulübünde profesyonel olarak futbol oynayan 27 yaşındaki Christos Kermelidis, seyir halindeyken aracının kontrolünü kaybederek önce bariyerlere, ardından bir elektrik direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle takla atan araç alev aldı.

Araç Alevlere Teslim Oldu

 Kermelidis, aracın alevler içinde kalmasıyla dışarı çıkmayı başaramadı ve olay yerinde yanarak yaşamını yitirdi. Olayın ardından bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına aldı ve söndürdü. Ancak genç futbolcu kurtarılamadı.

Spor Camiası Yasta

 Christos Kermelidis'in ani ölümü, Larissa'da ve spor camiasında büyük üzüntü yarattı. Kulübü Achilleas Farsalos, sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayınladı ve genç oyuncunun hatırasını yaşatacaklarını belirtti.