Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, evine yakın bir noktada bulunan kan lekeleri endişeleri artırdı.

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde, 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları karadan ve havadan sürüyor. Jandarma, AFAD, Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma ekipleri ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait helikopter, bölgeyi tararken, henüz küçük kızın izine rastlanmadı.

Ancak, arama çalışmaları sırasında Narin’in evine yaklaşık 20 metre mesafede, kayalıklar üzerinde yakınları tarafından kan lekeleri bulundu. Bu gelişme üzerine jandarma bölgeyi güvenlik altına alarak incelemelere başladı. Kan lekelerinin kime ait olduğunun tespiti için olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Mardin'de dehşet cinayet! İsmail Demir'in cesedi 140 gün sonra kuyuda bulundu Mardin'de dehşet cinayet! İsmail Demir'in cesedi 140 gün sonra kuyuda bulundu

Anne Yüksel Güran, kızının çok zeki ve okumayı seven bir çocuk olduğunu belirterek, kaybolmadan önce kendisinden düğün için gelinlik istediğini söyledi. Anne Güran, "Başka Narinler kaybolmasın, başka anneler ağlamasın. Ne isterseniz vermeye hazırım, yeter ki kızımı bana verin" diyerek çaresizliğini dile getirdi.

Baba Arif Güran  kızının masumiyetini vurgulayarak, "Evladımın son görüldüğü an okula ait güvenlik kamerası görüntüsü. Sanki yer yarıldı, içine girdi. Kızımın bir an önce bulunmasını istiyoruz" dedi.

Baba Güran, asılsız ihbarlar nedeniyle telefonunu kapatmak zorunda kaldığını, bu durumun gerçek bir ihbarı engelleyebileceğinden endişe ettiğini ifade etti.

Editör: Nehir Durdağı