• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %2.08
21°

Protesto Haberleri

Protesto haberleri ve güncel Protesto gelişmeleri, Protesto ile ilgili tüm video, Protesto fotoğrafları ve Protesto haberleri Ortadoğu Gazetesi sitemizde


DÜNYA

Fransa'da Macron'un sol ittifak yerine Michel Barnier’i başbakan olarak ataması protestolara neden oldu. Binlerce kişi, sokaklara döküldü.

DÜNYA

Gazze'de 6 rehinenin cesedinin bulunması sonrası İsrail’deki protestolar büyüyor. Yüz binlerce kişi Netanyahu'nun istifasını talep ediyor.

EKONOMİ

Antalya'da Ejder Meyvesi üreticileri, düşük fiyatları protesto etmek için ürünlerini ücretsiz dağıttı. Üreticiler destek bekliyor.

DÜNYA

İsrail'de zorunlu askerlik yasası Ultra Ortodoks Yahudilerin tepkisine neden oldu. Protestolar sürerken polis sert müdahale etti. Gerilim tırmanıyor.

GENEL

Bakan Murat Kurum, Kandıra'da yapılması planlanan çöp tesisine karşı köylülerin protestosuyla karşılaştı. Çevresel endişeler büyüyor.

DÜNYA

İngiltere Başbakanı Sir Keir Starmer, etnik azınlıklara yönelik saldırıları kınadı ve suçluların en ağır şekilde cezalandırılacağını duyurdu.

DÜNYA

Bangladeş'te Başbakan Şeyh Hasina'nın istifası sonrasında protestolar dinmedi. Göstericiler, Şeyh Mujibur Rahman'ın heykellerini hedef aldı.

DÜNYA

Bangladeş'teki hükümet karşıtı protestolarda çıkan şiddet olaylarında ölenlerin sayısı 93'e yükseldi.

DÜNYA

İngiltere’de üç kız çocuğunun bıçaklanması sonrasında,bir camiye saldırılmasıyla başlayan protestolar ülke genelinde yayılmaya başladı. Başbakan Keir Starmer, çeşitli şehirlerinde meydana...

DÜNYA

İsrail'de aşırı sağcı protestocular askeri üssü bastı, kriz derinleşiyor. Liderler sakinlik çağrısı yapıyor.

GENEL

İsrail'in Filistin'de yaptığı katliama dünyanın pek çok kentinden tepkiler dikkat çekiyor. Protesto gösterilerinden birisi de Marmaray Sirkeci durağında yapıldı.

DÜNYA

ABD'nin başkenti Washington'da bulunan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, protestoyla karşılandı.