• DOLAR 34,13 %0.06
  • EURO 38,06 %0.23
  • STERLIN 45,28 %0.23
  • ALTIN 2.808,14 %0.19
  • BİST100 9.774 %0.00
  • BITCOIN 61.552 %1.58
  • ETHERIUM 2.402 %3.43
20°

Salim Güran Haberleri

Salim Güran haberleri ve güncel Salim Güran gelişmeleri, Salim Güran ile ilgili tüm video, Salim Güran fotoğrafları ve Salim Güran haberleri Ortadoğu Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Salim Güran'la TBMM'de çay içerken fotoğrafları ortaya çıkan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'ndan açıklama geldi.

GÜNDEM

Soruşturmada her geçen gün yeni bir gelişme olurken ve gözler amca Salim Güran'a çevrilmişken kameralara dikkat çeken bir görüntü takıldı.

GÜNDEM

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturması devam ederken. Yenge Melek Güran, eşinden şüphelendiğini açıkladı. Salim Güran ise suçlamaları...

GÖZDEN KAÇMASIN

Narin Güran cinayetinde amca Salim Güran’ın ifadesi yeniden alındı. Suçlamaları reddeden Güran, “Nevzat Bahtiyar’ın iddiaları yalandır” dedi.

GÜNDEM

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde tutuklu amca Salim Güran’ın ifadesi yeniden alındı. Detaylar haberimizde!

GÜNDEM

Narin Güran cinayetinde tutuklanan amca Salim Güran ifadesini değiştirdi. Soruşturmada tutuklu sayısı 10’a yükseldi. Detaylar haberimizde!

GÜNDEM

Diyarbakır'da Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada ilk tutuklanan kişi olan amca Salim Güran, tekrar ifadesi alınmak üzere savcılığa getirildi.

GENEL

Narin'in tutuklu amcası Salim Güran'ın yeğeninin kaybolduğu 1 saat içinde 5 kez aradığı kişinin kim olduğu ortaya çıktı.

GÜNDEM

Narin Güran cinayetinde yeni gelişmeler! İtirafçı Nevzat Bahtiyar’ın eşi Süheyla Özkan, çarpıcı açıklamalar yaptı. Detaylar için tıklayın!

GÜNDEM

Meta, Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturmada tutuklu amca Salim Güran’ın silinen WhatsApp mesajlarına erişimlerinin olmadığını açıkladı.

GÜNDEM

Diyarbakır'da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran'ın amcasının mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı.

3. SAYFA

Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında tutuklu bulunan amca Salim Güran'ın ifade verme işlemleri sırasında dikkat çeken bir olay yaşandı.