İstanbul
Parçalı az bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Salim Güran ve Nevzat Bahtiyar'ın avukatları arasında 'yasak aşk' kavgası

Salim Güran ve Nevzat Bahtiyar'ın avukatları arasında 'yasak aşk' kavgası

Narin Güran katliamı davasında, sanık Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın avukatları sosyal medyada "yasak aşk" iddiasıyla tartıştı.

Narin Güran Cinayeti Davasında Sosyal Medya Gerilimi: Avukatlar Arasında "Yasak Aşk" Tartışması

Narin Güran cinayeti davasında yargılama süreci devam ederken, davanın iki önemli avukatı sosyal medyada karşı karşıya geldi. Sanık Salim Güran’ın avukatı Onur Akdağ ile itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın avukatı arasında “yasak aşk” iddiası üzerine yaşanan sert tartışma, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

"Yasak Aşk" İddiası Ortalığı Karıştırdı

Cinayetin baş şüphelisi Salim Güran’ın avukatı Onur Akdağ, sosyal medya platformu X’te yaptığı paylaşımla dava sürecine farklı bir boyut kazandırdı. Akdağ, itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın eşi Mehmet Bahtiyar’ın kardeşi A.B. ile aralarındaki telefon trafiğini gündeme getirerek şok edici bir iddia ortaya attı. Paylaşımında, “Nevzat Bahtiyar ile kardeşi Mehmet Bahtiyar’ın eşi A.B. arasında, Narin olayından önceki 4 aylık süreçte toplam 177 kez arama ve cevapsız arama kaydı bulunmaktadır!” ifadelerini kullanan Akdağ, bu durumu "yasak aşk" iddiasıyla ilişkilendirdi.

"İftirayla Karşı Karşıyayız"

Akdağ, iddiasını daha da ileriye taşıyarak, “Nevzat’ın kendi yaşadığı durumlar, zihin dünyasında Salim ile Yüksel’e attığı bir iftira olarak yansımış gibi görünüyor…” dedi. Bu açıklama, sosyal medya kullanıcıları ve davayı yakından takip edenler arasında büyük bir tartışma yarattı.

Savunma Tarafından Sert Tepki

Nevzat Bahtiyar’ın avukatları ise bu iddiaların davayı manipüle etme girişimi olduğunu savunarak tepki gösterdi. Paylaşımların davanın seyrini etkilemeye yönelik olduğunu ileri süren avukatlar, hukuki olarak da gerekli adımları atacaklarını belirtti.

Dava Seyrine Etki Edebilir mi?

Sosyal medya üzerinden yürüyen bu tartışmanın, Narin Güran cinayeti davasının hukuki sürecini nasıl etkileyeceği merak konusu. Mahkeme heyetinin bu iddiaları dikkate alıp almayacağı ise davanın ilerleyen duruşmalarında netleşecek. Gözler şimdi hem dava sürecinde hem de sosyal medyada yaşanan gerilimin hangi boyuta ulaşacağında. Adaletin sağlanması için kamuoyunun beklentisi, davanın tüm yönleriyle aydınlatılması.

İşte avukatın o paylaşımı; 

Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *