Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaptığı son açıklamalarla 2025 yılına dair yatırım tahminlerini ve uyarılarını paylaştı. YouTube üzerinden ses getiren değerlendirmelerde bulunan Memiş, gram altın yorumlarıyla tanınsa da, bu kez farklı bir yatırım aracına dikkat çekti: Gümüş. 2025 yılında enflasyona karşı gümüşün koruyucu bir etkisi olacağını belirten Memiş, yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu.

"Gümüş Enflasyondan Koruyacak"

Nakit parayla kira ödeme devri bitti Nakit parayla kira ödeme devri bitti

Memiş, 2025 yılında enflasyondan korunmanın yolunun gümüş yatırımı olduğunu vurguladı. Daha önce 2020 yılında gümüşü önerdiğini hatırlatan ünlü ekonomist, gümüşün o zamandan bu yana önemli bir değer kazandığını belirtti. Gümüşün, altına oranla hala cazip bir yatırım fırsatı sunduğunu ifade eden Memiş, yatırımcılarını Aralık ayına hazırladığını söyledi.

"Cesur Yatırımcılar Kazanacak"

Memiş, "Bu yolculukta kazananlardan olacağız" diyerek, yatırımcılarına cesur ve kararlı olmalarını tavsiye etti. Altın ve gümüş rasyosuna dikkat çeken Memiş, enflasyonist baskılara karşı yatırım araçlarını çeşitlendirme çağrısında bulundu.

Editör: İrem Nur Kaya