Henüz 13 yaşında olan Ceren Gökboyun, Isparta'da serinlemek için girdiği Darıderesi Barajı göletinde boğulma tehlikesi geçirdi. Arkadaşlarıyla birlikte baraj mevkiine giden Ceren, kıyafetleriyle gölete girdi ve kısa süre sonra suda çırpınmaya başladı. Arkadaşlarının 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine AFAD, UMKE, Isparta Belediyesi Arama Kurtarma (ISAK), itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kahramanmaraş'ta sabaha karşı deprem meydana geldi Kahramanmaraş'ta sabaha karşı deprem meydana geldi

Kurtarma Çabaları Yetersiz Kaldı

Ceren, ekiplerin yoğun çabaları sonucu sudan çıkarıldı ve halat yardımıyla kurulan sedyeyle ambulansa taşındı. Olay yerine gelen baba İsmail Gökboyun, kızının yanına ambulansa bindi ve büyük bir üzüntü yaşadı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Ceren, Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Aile ve Çevresinin Üzüntüsü Büyük

Olay, Ceren'in ailesini ve arkadaşlarını derinden sarstı. Baba İsmail Gökboyun, kızının kaybıyla adeta yıkıldı. Şehit Ramazan Yiğit İmam Hatip Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi olan Ceren'in cenazesi, bugün toprağa verilecek.

Editör: Nehir Durdağı