İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde, alacak verecek meselesi yüzünden başlayan husumet, kanlı bir hesaplaşmaya dönüştü. Olay, Onur Bingöl ve Buğra Küçükakkaya arasında kredi kartı kullanımından kaynaklanan bir anlaşmazlık nedeniyle patlak verdi. Geçtiğimiz hafta başlayan tartışma, Bingöl'ün aracının kundaklanmasıyla tırmandı. Aracının kundaklanması üzerine emniyete başvuran Bingöl, tehdit edildiğini ve husumetlileri tarafından aracının ateşe verildiğini belirtti. Olay sonrası polis, bölgede güvenlik önlemleri aldı.

Eski Interpol daire başkanından çarpıcı 'Narin' açıklaması: Asıl sorulması gereken soruyu sormadılar Eski Interpol daire başkanından çarpıcı 'Narin' açıklaması: Asıl sorulması gereken soruyu sormadılar

Ancak bir gün sonra, Mimar Sinan Caddesi üzerinde yürüyen Onur Bingöl, iddiaya göre husumetlileri Buğra Küçükakkaya, Yılmaz Gökyüzü ve Adem Erol tarafından pusuya düşürüldü. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, Bingöl kurşun yağmuruna tutuldu ve ağır yaralanarak yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan Bingöl, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.