İzmir'in Bornova ilçesinde, 3 çocuğunu öldürüp 1 çocuğunu da yaraladıktan sonra intihara teşebbüs eden Vesim Şimşek'in, olaydan iki gün önce çocuklarıyla birlikte çekildiği hatıra fotoğrafının hikayesi ortaya çıktı. 

İzmir'in Bornova Merkez Mahallesi'nde bulunan dağlık alanda sabah saat 08.30 sıralarında  meydana gelen olayda  45 yaşındaki Vesim Şimşek, 3 ay önce eşi Naciye Şimşek'in boşanma kararı alması üzerine bunalıma girdi. Bu sabah, çocukları Ceylin (2), Cemre (4), Nira (14) ve Hira Nur'u (11) "Sizi annenize götüreceğim" diyerek evden çıkardı. Çocuklarını mahalleye yakın dağlık bir alana götüren Şimşek, yanındaki tabancayı çıkararak çocuklarına ateş etti.

Patolojiden sonuçlar geldi! Narin ile ilgili kahreden detay Patolojiden sonuçlar geldi! Narin ile ilgili kahreden detay

Silah sesleri üzerine 11 yaşındaki Hira Nur yaralı olarak kaçmayı başardı ve durumu yakınlarına bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, 3 çocuğun cansız bedenini buldu ve yaralı babayı hastaneye kaldırdı. Hira Nur'un sağlık durumu ise ciddiyetini koruyor.

Vesim Şimşek'in asıl mesleği inşaat ustalığıydı, ancak bir kimya fabrikasında işçi olarak çalışıyordu. İş yerinde geçirdiği bir kaza sonucu sol gözünde görme kaybı yaşamış ve ücretli izne ayrılmıştı.

Olaydan iki gün önce çekilen hatıra fotoğrafının hikayesinde ise Şimşek, çocuklarının çok sevdiği köfte ekmeği alarak onları mutlu etmeye çalışmış ve birlikte yemek yedikten sonra bu fotoğrafı çekmişti. Ancak iki gün sonra yaşanan trajedi, bu mutlu anın ardından geldi.

Editör: Nehir Durdağı