Eyüpsultan'da bir kadına sözlü tacizde bulunan ve aynı otobüse binen alkollü şüpheli, yolcular tarafından darbedildikten sonra polis tarafından gözaltına alındı. Olay, Göktürk-Alibeyköy hattında sefer yapan bir otobüste gerçekleşti.

Adana’da eşini ve oğlunu öldüren sanığa iki kez ağırlaştırılmış müebbet Adana’da eşini ve oğlunu öldüren sanığa iki kez ağırlaştırılmış müebbet

Otobüs Durağında Başlayan Taciz

 Olay, akşam saatlerinde Göktürk-Alibeyköy hattında yaşandı. İddiaya göre, bir kadın otobüs beklerken alkollü olduğu öne sürülen bir kişi tarafından sözlü tacize uğradı. Kadın, yaşadığı rahatsızlıkla hemen otobüse bindi, ancak şüpheli de peşinden otobüse girince kadının endişeleri arttı. Şüphelinin kendisini takip ettiğini fark eden kadın, yolculara durumu anlatarak yardım istedi.

Yolculardan Müdahale ve Gözaltı

 Kadının taciz edildiğini duyan otobüs yolcuları, şüpheliyi darbederek etkisiz hale getirdi. Olay yerine çağrılan polis ekipleri, gözaltına aldıkları şüpheliyi emniyete götürdü. Tüm yaşananlar otobüs içindeki yolcular tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı