Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 13 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’dan hâlâ bir iz bulunamadı. Türkiye’nin gündemine oturan kayıp olayında soruşturma, amca S.G.'nin üzerine yoğunlaşmış durumda. Narin’in kaybolduğu gün köyden hızla uzaklaşan ve telefonunu kapatan S.G., üç gündür gözaltında tutuluyor.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülen soruşturma kapsamında Ankara'dan gelen özel ekipler, jandarma ve polis tarafından S.G. çapraz sorguya alındı. Ancak, köyün muhtarı olan S.G., sorgu sırasında konuşmak istemediğini belirtti. S.G.'nin aracında Narin’e ait DNA izlerine rastlanması şüpheleri artırdı. Bugün, S.G.'nin adliyeye sevk edildiği bildirildi.

Kayıp Narin’i arama çalışmaları ise Tavşantepe Mahallesi ve çevresindeki bölgelerde yoğunlaştırıldı. Komandoların da dahil olduğu geniş çaplı aramalarda, mısır tarlalarında ve ekili alanlarda elbise ve bez parçaları bulundu ve Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Mahalledeki aileler, bu korkunç olayın ardından güvenlik tedbirlerini artırarak evlerine güvenlik kameraları taktırmaya başladı. Ekipler, kayıp Narin’i bulmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Son dakika! Narin Güran'ın ölüm nedeni kesinleşti! Son dakika! Narin Güran'ın ölüm nedeni kesinleşti!

Editör: İrem Nur Kaya