Show TV'de fırtınalar estiren ve yeni sezonu başlayacak olan Kızılcık Şerbeti'nde Alev rolüne hayat veren Müjde Uzman'ın fragmanda öldüğü görülürken oyuncunun diziden ayrılma sebebi merak konusu olmuştu.

Dizinin yapımcısı tüm gerçekleri sert bir dille anlattı.

Sezon finaliyle akıllarda birçok soru işareti bırakan fenomen dizi Kızılcık Şerbeti’nin yeni sezon çekimleri sürüyor. Dizinin merakla beklenen 3. sezonunda, Ömer ve Görkem’in geçmişte yaşadığı ilişkinin ortaya çıkmasıyla Ünallar’ın konağında kopan kıyametin ardından yaşananlar ekrana gelecek.

MÜJDE UZMAN DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Kızılcık Şerbeti'nin 3. sezon fragmanından sonra dizide Alev'i canlandıran Müjde Uzman'ın senaryoda öldüğü de ekipten ayrıldığı görülmüştü. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut tüm gerçekleri ortaya çıkardı.

SETE BİLE GELMEK İSTEMİYORMUŞ

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

Müjde Uzman'ın psikolojik problemler yaşayarak diziden ayrıldığı hatta sete bile gitmek istemediğini belirten Turgut, aslında gerçeklerin böyle olmadığını Uzman'ın yeni bir dizi projesiyle anlaştığını anlattı.

"Müjde Uzman ile ciddi problem yaşadık." diyerek açıklama yapan Turgut, "2. sezonun sonunda ayrıldık. 'Tükenmişlik sendromu' yaşıyorum diye bir video çekmişti, artık sete gelmek istemiyordu ama işlerin öyle olmadığını sonradan anladık. Şimdi başka bir diziyle anlaşmış. Sanıyorum eylül, ekim aylarında ekranda bir başka dizide olacak." ifadelerine yer verdi.

"O KARAKTERİ ÖLDÜRECEĞİZ"

Özlem Gürses bu açıklamanın ardından Faruk Turgut'a "Peki, Müjde'nin karakterine birini buldunuz mu?" diye sordu.

Turgut ise "Biz dizide o karakteri öldüreceğiz." dedi.

Editör: İrem Nur Kaya