3. SAYFA

Malatya'da Kiracı-Polis Çatışması: Annesi Dahil 3 Ölü, 2 Yaralı

Malatya'da bir polis memuru, kiracıları olan akrabalarıyla yaşadığı anlaşmazlık sonucu silahlı çatışmaya girdi. Olayda 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, bir polis memuru kiracıları olan akrabalarıyla yaşadığı alacak anlaşmazlığı sonucu silahlı çatışmaya girdi. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Hayatını kaybedenler arasında polis memurunun annesi de bulunuyor.

Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü

Olay, 12.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerindeki bir işyerinde, polis memuru M.B. ile kiracıları olan akrabaları arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Çatışmada 3'ü kadın olmak üzere 5 kişi yaralandı.

3 Kişi Hayatını Kaybetti

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ancak, hastaneye kaldırılan yaralılardan Abdullah Ç., Gülhan B. ve Şeref Ç. hayatını kaybetti.

Polis Memurunun Annesi de Hayatını Kaybetti

Hayatını kaybeden Gülhan B.'nin, polis memuru M.B.'nin annesi olduğu öğrenildi. Yaralılar arasında bulunan Remziye Ç. ve Kadriye Ç.'nin tedavileri ise Turgut Özal Tıp Merkezi'nde devam ediyor. Olayın ardından polis memuru M.B. teslim oldu.

Olay Yerinde İncelemeler Sürüyor

Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemelerde bir tabanca ve çok sayıda boş kovan buldu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.