Manisa'nın Akhisar ilçesinde, 10 yaşındaki kızını iple boğarak öldüren baba, ardından intihar etti. Olay, Hürriyet Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda yaşandı ve haberi alan yakınları büyük bir şok yaşadı.

Baba ve Kızı Evde Ölü Bulundu

Narin'in otopsisinde tespit edilen detay Türkiye'yi ayağa kaldıracak! Narin'in otopsisinde tespit edilen detay Türkiye'yi ayağa kaldıracak!

Olay, Akhisar ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Ömür Ö. ve kızı A.Ö.'den haber alamayan yakınları, endişelenerek eve geldiklerinde baba ve kızının cansız bedenleriyle karşılaştı. Polis ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda, Ömür Ö.'nün 10 yaşındaki kızı A.Ö.'yü iple boğarak öldürdüğü, ardından intihar ettiği belirlendi.

6923 Amp

İki Mektup Bulundu

Olay yerinde yapılan incelemelerde, baba Ömür Ö.'nün yazdığı düşünülen iki adet mektup bulundu. Bu mektupların içeriği henüz açıklanmazken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili gerekli incelemeleri gerçekleştirdikten sonra, baba ve kızın cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Büyük Şok Yaşandı

Olay, mahallede ve aile çevresinde büyük bir şok yarattı. Haberi alan yakınları sinir krizi geçirirken, sağlık ekipleri müdahalede bulundu.

Editör: İrem Nur Kaya