Meksika'nın Nuevo León eyaletinde, 2018 yılında "Turizm Kraliçesi" seçilen Samanta Villarreal Núñez, geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Sabinas Hidalgo doğumlu 28 yaşındaki Villarreal Núñez, kız kardeşi ve bir arkadaşıyla seyahat ederken, aracın kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlanması sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. Kazanın ardından alev alan araçtan çıkarılan Núñez kurtarılamazken, diğer iki yaralı hastaneye kaldırıldı ve tedavileri sürüyor.

Iphone 16 satışı yasaklandı! Iphone 16 satışı yasaklandı!

13 Ekim Pazar günü meydana gelen kaza, toplumda derin üzüntü yarattı. Acil kurtarma ekipleri ve Kızıl Haç paramedikleri hızla olay yerine intikal ederek, üç kişiyi de araçtan çıkarmayı başardı. Ancak Samanta Villarreal Núñez kurtarılamazken, kız kardeşi ve arkadaşı Sabinas Hidalgo’daki bir hastaneye kaldırıldı. Kazanın sebebi henüz netlik kazanmazken, aracı kimin kullandığı da bilinmiyor. Yerel kaynaklar, aracın kaza öncesinde kovalandığını iddia ederek kazaya dair soru işaretleri oluşturdu.

Villarreal Núñez'in ölüm haberi, Meksika'da büyük üzüntüye neden oldu. Reina Turismo Internacional'in CEO'su Alberto Roque, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, Villarreal Núñez’in kaybından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve ailesine başsağlığı diledi. Genç yaşta yaşama veda eden Villarreal Núñez, 2018 yılında El Carmen belediyesini temsilen Nuevo León eyalet güzellik yarışmasında "Turizm Kraliçesi" unvanını kazanmıştı.

Bu trajik olay, güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gündeme taşırken, kazaya dair soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Kazanın aydınlatılması için yetkililer çalışmalarını sürdürürken, toplum genelinde duyulan üzüntü de büyüyor.

Editör: Nehir Durdağı