Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

52 yaşındaki ünlü şarkıcı Metin Arolat, İstanbul Kozyatağı'ndaki bir otelde sahne aldığı sırada fenalaşarak yere yığıldı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Arolat'ın bu ani kaybı, sanat camiasında büyük üzüntü yarattı. Acı haberi alır almaz hastaneye gelen sanatçı dostu Demet Sağıroğlu, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı.

Sağıroğlu: “Rejim Yapıyordu, Kalbi Dayanmadı”

Metin Arolat’ın yakın arkadaşı olan Demet Sağıroğlu, hastanede basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Çok sevdiğim özel bir kardeşimdi. Yine rejim yapıyormuş, bizde vardır bu ölüm diyetleri. Herhalde kalbi kaldırmadı. Çok neşeliydi, gülerek gitti. Menajeri öyle söyledi. Benim yeni çıkan şarkımı bile paylaşmış, kaç aydır konuşmuyorduk” dedi.

Sahnedeki Son Anları

Sağıroğlu, Arolat'ın sahne aldığı gece yaşananları şöyle anlattı: “Sahneye çıktıktan 20 dakika sonra arka tarafa gitmiş ve gömleğini çıkarmış. Kolunun uyuştuğunu söylemiş, sonra ‘İyiyim ben’ diyerek sahneye geri dönmüş. Ancak tekrar fenalaşarak yere yığılmış. Orada bulunan bir hemşire hemen müdahale etmiş ve ambulans çağrılmış. Ambulans gelene kadar kalbi durmuş, yolda bir kez daha durmuş. Hastaneye çok yakındı ama maalesef kurtarılamadı. Güzel bir yere gittiğini düşünüyorum, her zamanki güleç yüzüyle güle güle gitmiş. Mekanı cennet olsun.”

Editör: İrem Nur Kaya