Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri için yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların beklendiği bu bölgelerde, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuz durumlara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği belirtildi.

İstanbul İçin de Uyarı Yapıldı

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamada, İstanbul’da da yarın sabah saatlerinden itibaren özellikle kuzey ilçeleri ve Boğaz çevresinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı öngörülüyor. İstanbul’da yaşayan vatandaşların da ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi risklere karşı hazırlıklı olmaları gerektiği uyarısı yapıldı.

Gülben Ergen ve Didem Arslan birbirine girdi! Açtı ağzını yumdu gözünü Gülben Ergen ve Didem Arslan birbirine girdi! Açtı ağzını yumdu gözünü

Editör: İrem Nur Kaya