Müge Anlı'ya canlı yayındaki cinayet itirafı damga vurdu. 18 yıl önce kaybolan 50 yaşındaki annleri Hatice Musaoğlu'na ne olduğunu öğrenmek isteyen kızları, abi Aydın Musaoğlu'ndan şüphelendiklerini söyledi. Bunun üzerine programa katılan Aydın Musaoğlu canlı yayında cinayeti ağzından kaçırınca olanlar oldu. Daha sonra söylediklerini inkar eden Musaoğlu, yayında sonra ise otelden ayrıldı. Ancak Kastamonu Cinayet Büro Amirliği ekipleri Musaoğlu'nu kıskıvrak yakalandı. 

4 saatte 20 kişi saydı: Aşiret düğününde takılan takı dudak uçuklattı! 4 saatte 20 kişi saydı: Aşiret düğününde takılan takı dudak uçuklattı!

18 yıl önce Kastamonu'da sırra kadem basan 50 yaşındaki Hatice Musaoğlu'nun akıbetini öğrenmek isteyen kızları, ünlü sunucu Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu.

'MİRAS ANLAŞMAZLIĞI' İDDİASI

Kayıp kadının kızları, annelerinin ortadan kayboluşunda abileri Aydın Musaoğlu'ndan şüphelendiklerini söyledi. Anne ve abisi arasında 'miras' anlamaşmazlığının olduğunu söyleyen kızlar "Babalarından miras kalan para" konusu olduğunu dile getirdiler.

KAYBOLMADAN ÖNCE ŞİKAYET ETMİŞ

18 yıl önce Hartice Hanım'ın kaybolmadan önce yaptığı şikayet ise tüm okları abi üzerine çevirmişti. Hatice Hanım'ın kaybolmadan önce jandarmayı eve çağırdığı ve geliniyle oğlunun köydeki evine taşındığını belirtip şikayette bulunduğu belirlendi.

Hakkındaki suçlamalara ve iddialara yanıt vermek için Müge Anlı'nın programa katılan abi Aydın Musaoğlu, hakkındaki suçlamaları reddetti ve kardeşi Cemile'yi suçladı.

CANLI YAYINDA CİNAYETİ AĞZINDAN KAÇIRDI

Kendisini savunmaya çalışırken Aydın Musaoğlu canlı yayında söyledikleriyle herkesi şoke etti. Musaoğlu, annesini öldürdüğünü ağzından kaçırdı. Müge Anlı abinin üstüne gitti ve Aydın kadını öldürdüğünü iki kez daha tekrar etti. Ancak hemen ardından bu ifadeyi yalanladı.

CÜMLESİNDEKİ O DETAY DİKKAT ÇEKTİ

Dünkü programda ise Aydın Bey'in eşi Nevin Hanım konuştu. Nevin Hanım'ın "Annem kayınvalidem hayatta olduğu zaman bu eve hiç gelmedi" şeklindeki ifadesi, kayınvalidesinin hayatını kaybettiğini kabul ettiği şeklinde yorumlandı.

YAYINDAN SONRA PROGRAMI TERK ETTİ

Yayında iyiden iyiye sarpa saran ifadelerin ardından Aydın Bey, yayın sonrası otelden çıkıp gitti. Artık yayına katılmak istemediğini söyleyen Aydın, eşinin yanına köye döneceğini söylemişti.

OTOBÜSTE POLİSLER YAKALADI

Ancak Kastamonu Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili operasyon başlattı. Kayıp kadının oğlu Aydın Musaoğlu, otobüste yakalandı. Polis ekiplerince gözaltına alındı.

Editör: İrem Nur Kaya