Tunceli'de deprem! Tunceli'de deprem!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 9 yaşındaki Narin Güran'ı en son gören arkadaşı M.'nin ifadesinde dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Narin'i en son gören kişi olan 9 yaşındaki M., pedagoglar eşliğinde verdiği ifadesinde Narin'in kendisine "Çok yorgunum, oynamayalım" diyerek yanından ayrıldığını söyledi.

Olay günü saat 18.47'de Narin'in, arkadaşı M. ile karşılaştığı ve bu görüşmenin kameralarca kaydedildiği belirlendi. Jandarma tutanağına göre, kameraların görüş açısında sadece M. bulunuyordu, Narin ise görüş açısının dışında kalmıştı. Bu detay, M.'nin psikolog ve pedagog eşliğinde alınan ifadesinde ortaya çıktı.

Narin'in kaybolduğu saat aralığında (15:15 - 19:30) ailesi ve yakınları küçük kızı hiçbir şekilde görmediklerini belirtti. Narin Güran'ı bulmak için başlatılan arama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre, saat 18.47'de Narin arkadaşı M. ile karşılaştı. Bu görüşmede kameraların açısında sadece M. vardı. Anlatımına göre M. Narin'e "Oyun oynayalım" dedi. Narin ise "Çok yorgunum, oynamayalım" diyerek oradan ayrıldı.

Editör: Nehir Durdağı