GÜNDEM

Narin'in cenazesini teslim alan abiden, gözaltındaki anne ve babayla ilgili dikkat çeken paylaşım

8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetinde gözler aile üyelerinde. Abi Baran Güran'ın sosyal medya paylaşımları ve amcanın itirafı soruşturmayı derinleştiriyor.

8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılmasının ardından, cinayetin sorumluları hâlâ netleşmedi. Soruşturma kapsamında aralarında anne, baba ve kardeşlerin de bulunduğu 23 kişi gözaltında tutuluyor. Narin'in cenazesi ise dışarıdaki tek yakını olan abi Baran Güran'a teslim edildi. Cenazede abisinin elinde görülen gelinlik, olayın dramatikliğini artırdı.

Amca Tutuklandı, İddialar Şok Edici

Soruşturma sürecinde amca Salim Güran, yeğeni Narin'i öldürdüğünü itiraf etti. Ayrıca, amca ile anne arasında yasak bir ilişki olduğu iddiaları kamuoyunu şok etti. Savcılık, güçlü şüpheler nedeniyle ailenin cenazeye katılmasına izin vermedi. Tüm gözler, aile üyelerinin vereceği ifadelere çevrildi.

Abi Baran Güran'ın Paylaşımları Tepki Çekti

Baran Güran, kardeşinin kaybolması ve ardından bulunan cansız bedeniyle ilgili sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlar yaptı. Kardeşinin kaybolmasından sonra TikTok hesabından yaptığı paylaşımlar, özellikle otomobillerle ilgili olanlar, eleştiri topladı. Kardeşi Narin'in bulunmasını umarak yaptığı bir paylaşımda ise "Allah'ım kurban olayım benim canımı al, onu bize geri ver" ifadelerini kullandı.

Baran Güran, Narin'in cenazesinin ardından da sosyal medya paylaşımlarına devam etti. Ailesine yönelik ağır itham ve hakaretlere tepki gösteren Baran, "Her şey tam belli olmadan anneme, babama, kardeşlerime kötü şeyler söylemeyin. Allah büyük. Bunu yapan kansız çıkacak," diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Sonuç ve Devam Eden Soruşturma

Soruşturma süreci devam ederken, kamuoyunun gözü aile üyeleri üzerinde. Olayın tam olarak aydınlatılması için emniyet güçleri ve savcılık çalışmalarını sürdürüyor.