Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran'ın vahşi cinayetine ilişkin soruşturma derinleşirken, Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren'in açıklamaları tüyler ürpertti. Eren, otopsi sırasında Narin'in diş örneğinin alınamadığını belirterek, "Dişleri dökülmüştü, deforme olmuştu" dedi.

Olayın Gelişimi ve Cinayet Araştırması

Narin Güran, en son 21 Ağustos'ta güvenlik kamerasına yansımış, ancak 19 gün sonra cansız bedeni dere yatağında bulunmuştu. Soruşturma sürerken, gazeteci Emrullah Erdinç, Baro Başkanı Eren ile yaptığı görüşmede öğrendiği bu korkunç detayı kamuoyuna aktardı. "Ah be Narin'im, sana bunu yapanlar gün yüzü görmesin" diyerek tepkisini dile getirdi.

Otopsi Raporu Bekleniyor

Cinayetle ilgili ön otopsi raporunun önümüzdeki hafta tamamlanması bekleniyor. Raporun tamamlanmasının ardından soruşturma savcısına sunulacağı öğrenildi.

AK Partili vekilin internete düşen fotoğrafı ortalığı karıştıracak! AK Partili vekilin internete düşen fotoğrafı ortalığı karıştıracak!

Şüpheliler ve Isırık İzi İncelemesi

Narin’in cansız bedeni bulunduktan sonra gözaltına alınan 22 şüpheliden annesi Yüksel Güran tutuklanmıştı. Yüksel Güran’dan ve daha önce Narin’den alınan ağız ve diş modelleri, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilerek, Narin’in ağabeyi Enes Güran’ın kolundaki ısırık iziyle karşılaştırılacak. Ancak, önceki incelemelerde bu izlerin Narin'e ait olup olmadığı tespit edilememişti.

Editör: İrem Nur Kaya