Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde gece bekçisi olarak görev yapan B.Ş., sabah saatlerinde tartıştığı eşi H.Ş.'yi elinden ve boğazından bıçakladı. Ağır yaralanan kadın, hastaneye kaldırılırken, saldırgan koca mesai arkadaşları tarafından gözaltına alındı.

Görüntü haftalar sonra ortaya çıktı: Bir köşeye atın! Kızım biliyor, dayanamıyor Görüntü haftalar sonra ortaya çıktı: Bir köşeye atın! Kızım biliyor, dayanamıyor

Nevşehir'in  Acıgöl ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen olayda  6 Şubat depremlerinin ardından Kahramanmaraş'tan Nevşehir'e tayin edilen ve Acıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan B.Ş., evinde eşiyle yaşadığı tartışmanın büyümesi sonucu eşini bıçakladı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Elinden ve boğazından yaralanan H.Ş., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Saldırının ardından B.Ş., görev yaptığı Acıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki mesai arkadaşları tarafından gözaltına alındı. Daha önce de psikolojik sorunları olduğu öne sürülen B.Ş., işlemlerinin tamamlanmasının ardından Nevşehir Adliyesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Nehir Durdağı