Borussia Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında Real Madrid’e konuk olacak. Teknik direktör Nuri Şahin, futbolculuk döneminde formasını giydiği Real Madrid’e karşı önemli bir karar aldı ve takımı Santiago Bernabeu'da antrenman yaptırmama kararı aldı. Alman ekibi, son idmanını Almanya'da gerçekleştirdikten sonra İspanya'ya hareket etti. Dortmund'un daha önce bu tarz bir uygulama yapmadığına dikkat çekildi.

Ancelotti'den Açıklama: "Dortmund’u Zaten Tanıyoruz"

 Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Nuri Şahin'in bu kararına dair "Dortmund hakkında her şeyi biliyoruz. Onları gözetlememize gerek yok" şeklinde dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ancelotti, Dortmund'un oyun tarzına hakim olduklarını belirterek bu kararın kendileri için sürpriz olmadığını dile getirdi.

Hakan Çalhanoğlu sakatlandı! Hakan Çalhanoğlu sakatlandı!

Nuri Şahin'in Real Madrid Geçmişi

 Haberde, Nuri Şahin'in Real Madrid’i ve Santiago Bernabeu’yu yakından tanıdığına vurgu yapıldı. Şahin, 2011-2014 yılları arasında İspanyol devinde forma giymiş ve bu süreçte Liverpool ve Dortmund'a kiralanmıştı. Real Madrid’de toplam 10 resmi maçta oynayan Nuri Şahin, eski kulübüne karşı taktiksel bir sürpriz hazırlığı içinde görünüyor.

 Real Madrid ile Borussia Dortmund, 22 Ekim Salı günü Santiago Bernabeu'da karşı karşıya gelecek.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı