İleri teknolojilere sahip üretim hatları ve yüksek kalite standartlarıyla tanınan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Sakarya'da bulunan fabrikasını üretim kapasitesini ve operasyonel etkinliğini en üst düzeye çıkarmak amacıyla 29 Temmuz - 17 Ağustos tarihleri arasında planlı bakım ve revizyon çalışmaları nedeniyle üretimine üç hafta ara verecek. Bu süreçte gerçekleştirilecek olan çalışmalarla fabrikanın gelecekteki performansı ve verimliliği artırılacak.

Bakan Uraloğlu: ‘Akıllı ulaşım sistemlerini yaygınlaştırıyoruz' Bakan Uraloğlu: ‘Akıllı ulaşım sistemlerini yaygınlaştırıyoruz'

Toyota'nın Sakarya'daki fabrikasında üretilen önemli modeller arasında Corolla ve Toyota C-HR bulunuyor. Bu modeller, fabrikanın üretim kapasitesini ve kalitesini dünya çapında yansıtan başarılı araçlar arasında yer alıyor.

Toyota'nın efsanevi modeli Corolla, Türkiye'de onikinci jenerasyonuyla üretiliyor. Yeni Corolla, Toyota'nın kendi kendine şarj edebilen hibrit teknolojisi ile donatılmış olup, sarsıntısız ve sessiz bir sürüş sunarken yüksek verimliliği ile de öne çıkıyor.

Toyota C-HR, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye tarafından 2016 yılından bu yana üretiliyor. C segmentine yeni bir bakış açısı getiren bu crossover model, Türkiye'de üretilen ilk hibrit araç olma özelliği taşıyor. C-HR, Avrupa başta olmak üzere yüzde 90 oranında ihraç ediliyor ve dünya genelinde büyük beğeni topluyor.

Editör: İrem Nur Kaya