GÜNDEM

Özgür Özel'den "Vuruldu" iddialarına sert tepki!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ayağının kırılmasına ilişkin "vuruldu" iddialarına sert tepki gösterdi.

Özgür Özel, ev kazası sonucu ayağının kırıldığını ve bu durumu açıklamasına rağmen, sosyal medyada yayılan "vuruldu" iddialarının asılsız olduğunu vurguladı. Sözcü gazetesine yaptığı açıklamada, "Tarihsel husumetimiz olan FETÖ'cü hesapların yaydığı bir yalan, daha sonra üzerine eklenerek, boyutlandırılarak kasıtlı olarak devam ettirildi. Parti Sözcümüz açıklama yaptı, ben bizzat açıklama yaptım ancak bu iddialar sürdürüldü," diyerek bu yalanların partiye zarar vermek amacıyla yayıldığını söyledi.

Özgür Özel'in Sağlık Durumu

Özgür Özel’in ayağındaki kırıkların detayları da ortopedi uzmanı Prof. Dr. Tarık Yazar tarafından incelendi. Prof. Yazar, Özel’in ayak parmak kemiklerinde ayrılmamış kırıklar tespit etti ve bunun ciddi bir yara olmamasının bir şans olduğunu belirtti. "Bu tip kırıkların iyileşme potansiyeli yüksek, üç aya kadar tam iyileşme bekliyoruz," ifadelerini kullandı.

Seçim Çağrısı ve CHP'nin Gündemi

Özel, Türkiye'deki mevcut siyasi duruma da değinerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi: "Biz milletin yükselen sesini duyuyoruz. Yapamıyorsan bırak biz yaparız," dedi. Ayrıca, Türkiye'nin birçok yerinde çıkan orman yangınlarına dikkat çekti ve büyükşehir belediyelerinin yangın söndürme uçaklarına sahip olmalarına izin verilmediğini eleştirdi.

Özgür Özel, partinin gündeminin tamamen ülkenin sorunlarına çözüm üretmek olduğunu vurgularken, asılsız iddialarla uğraşmanın zaman kaybı olduğunu belirtti.