Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'e sosyal medyadan çarpıcı bir ifade kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 154 kişinin yer aldığı listeyi paylaşırken "Zamanı geldiğinde bu 154 kişi ile hukuk zemininde görüşeceğiz" demişti.

CHP'nin 20. Olağanüstü Kurultayı'nda tüzük değişikliği kabul edildi CHP'nin 20. Olağanüstü Kurultayı'nda tüzük değişikliği kabul edildi

Özgür Özel ise MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ve MHP Genel Sekreteri Semih Yalçın'ı işaret ederek “Devlet Bey'e bir iki şey söylemek isterim. O ikisi, bütün örgütün yaka silktiği o ikisi yazıyor, çiziyor saldırıyor... MHP'nin o ikisinden başka savunanı olmamasından da o ikisinin partideki yerinin zorluklarının da farkındayım. 154 kişilik bir listesi yapmışlar, bizimle hesaplaşacaklarmış. Bizim 154'ümüzle istediğiniz gibi hesaplaşın ama siz önce bir kendi vicdanınızla hesaplaşın” diye konuşmuştu.

Bunun ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e "Özgür, seni şapşik, seninle çok eğleneceğiz…" ifadelerini kullandı.
 

Editör: Gürel Yurttaş