İstanbul'un 15 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak İstanbul'un 15 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak

 İstanbul Beyoğlu'nda, İstiklal Caddesi üzerinde sabit noktada görev yapan bir polis memuru, arkasından yaklaşan bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Olay, saat 10.50 sıralarında meydana geldi. Saldırgan, polis memurunun boynuna bıçak sapladıktan sonra koşarak kaçtı. Yaralanan polis, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, saldırgan kısa süre içinde yakalandı.

Saldırının Detayları

 Polis memuru, İstiklal Caddesi'nde sabit noktada görev yaptığı sırada, arkasından yaklaşan bir şüpheli tarafından bıçaklandı. Boynundan yaralanan polis memuru, bir süre sendeledikten sonra yakındaki zabıta memurunun yardımına başvurdu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, polis memuruna ilk müdahaleyi yaptı ve memuru ambulansla hastaneye kaldırdı. Yetkililer, polis memurunun hayati tehlikesinin olmadığını bildirdi.

Saldırgan Yakalandı

 Olayın ardından Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kaçan saldırganı kısa sürede yakaladı. Saldırganın şizofren hastası olduğu iddia ediliyor. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı