Geçtiğimiz yıl olaylı bir şekilde boşanan Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı çifti, yine gündemde. Bu kez Kütahyalı, eski eşini cep telefonunu çalmakla suçladı. Kütahyalı'nın iddiaları üzerine savcılık tarafından hazırlanan iddianame, Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi ve Alçı'nın beş yıldan on yıla kadar hapsi istendi.

Olaylı Boşanma ve Yeni Suçlamalar

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı, boşanma sürecinde de sık sık kamuoyunun gündemine gelmişti. Çift, Bank Asya kredisiyle aldıkları 165 milyon liralık boğaz manzaralı villa ve Alçı'nın Kütahyalı'ya yönelttiği fiziki ve psikolojik şiddet iddialarıyla da dikkat çekmişti. Alçı, boşanma döneminde "Kaç gece elimde bıçakla bekledim!" diyerek Kütahyalı'nın öfkesinden korktuğunu dile getirmişti.

Bu kez Kütahyalı, eski eşinin ortak mülkiyetlerindeki eve girerek cep telefonunu çaldığını iddia etti ve savcılığa şikayette bulundu. İddianameye göre, Alçı bu durumu "Yanlışlık" olarak nitelendirirken, telefonu bilerek almadığını savundu.

Alçı'nın Savunması ve Çelişkiler

Nagehan Alçı, telefonun yanlışlıkla alındığını ve daha sonra Rasim Ozan Kütahyalı’nın bahsettiği telefon olduğunu fark ettiğini belirtti. Ancak, Alçı, Kütahyalı'nın üçüncü kişilere kendisi hakkında iftiralar attığını iddia ederek, telefonun suç delili olduğunu ve savcılığa kendi isteğiyle teslim ettiğini söyledi. İddianamede, Alçı'nın savunmasında çelişkiler olduğu vurgulandı.

Kaymakamın makam arabası arandı: Emri veren komutan görevden alındı Kaymakamın makam arabası arandı: Emri veren komutan görevden alındı

Bu gelişmeler üzerine Nagehan Alçı'nın beş yıldan on yıla kadar hapis cezası alması talep ediliyor. Olay, hem medya dünyasında hem de kamuoyunda büyük yankı uyandırmış durumda.

Editör: İrem Nur Kaya