İstanbul'da yarın beklenen kuvvetli yağış nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki uçuşların yüzde 5'i iptal edilecek.

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada, Marmara Bölgesi'nde İstanbul'un da aralarında olduğu birçok şehirde bugünden itibaren kuvvetli yağış beklendiğini belirtti. Meteoroloji'nin uyarısının ardından İstanbul'da  önlemler alınmaya başlandı.

Anadolu kulübünden görülmemiş prim! Futbolcuların ağzı açık kaldı Anadolu kulübünden görülmemiş prim! Futbolcuların ağzı açık kaldı

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda  yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sabiha Gökçen Havalimanında beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle; MADKOM kararı ile26.07.2024 tarihinde saat 15:00'e kadar olan uçuşların %5'i iptal edilecektir. Tüm yolcuların uçuşları ile ilgili son durumu,ilgili havayolundan takip etmesi tavsiye edilmektedir."

Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş  sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise şunlara yer verildi; "Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 26.07.2024 tarihinde beklenen olumsuz meteorolojik koşullar nedeniyle, Meteorolojik Acil Durum Komitesinde alınan karara göre saat 15.00'e kadar olan uçuşların yüzde 5'i iptal edilecektir. Tüm yolcuların uçuşlarına ilişkin son durumu ilgili hava yolundan takip etmesi tavsiye edilmektedir."

Editör: Nehir Durdağı