Aksaray-Ankara yolunda feci kaza: 6 kişi öldü, 20 yaralı var Aksaray-Ankara yolunda feci kaza: 6 kişi öldü, 20 yaralı var

Ankara’da, Çankaya ilçesindeki bir gökdelende 43. kattan düşerek hayatını kaybeden binicilik eğitmeni Semanur Arslan'ın (27) ölümü, ardında birçok soru işareti bıraktı. Olay sırasında Arslan, arkadaşı Ferhat D.'nin evindeydi. Evde bulunan Ferhat D. ve Ezgi Ö., gözaltına alındıktan sonra ifadeleri alınıp serbest bırakıldı. Ancak Arslan’ın ailesi ve yazdığı notlar, bu ölümün bir intihar olmadığını düşündürüyor.

Binicilik eğitmeni Semanur Arslan, 20 Ekim akşamı Çankaya ilçesi, Konutkent Mahallesi'ndeki gökdelende arkadaşı Ferhat D.'nin (43) oturduğu 43'üncü kattaki evin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Evde bulunan Ferhat D. ile Ezgi Ö. (31) gözaltına alınıp, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Ferhat D., Semanur Arslan'ı tanımadığını, olay sırasında başka odada olduklarını ve dışarı çıktıklarında onu göremediklerini öne sürdü.

Ezgi Ö. ise Arslan'ın, erkek arkadaşı ile problemleri olduğunu ve sürekli ağladığını iddia etti. Semanur Arslan'ın ölümüyle ilgili soruşturma kapsamında cep telefonunun incelenmesi, otopsi ve toksikoloji raporlarının sonuçları bekleniyor Semanur Arslan'ın, ölmeden önce not defterine yazdıkları ortaya çıktı.

Semanur Arslan'ın el yazısı ile yazdığı notta, "Hayırla ve sağlıkla çok param var ve zenginim. İhtiyacım olan bütün güce, saygıya, sevgiye ve güvene sahibim. Güvendeyim, etrafımdaki kötü herkesten arındım. Annem beni koşulsuz ve sonsuz seviyor. Mutluyum ve bütün yardıma ihtiyacı olanlara yardım edecek güce sahibim. Çok zenginim; çünkü vücudumun her uzvu sağlıklı, temiz ve güvende" ifadeleri yer aldı. Elif Karaca, kızı Semanur’un hayat dolu olduğunu anlatarak, "Bana 'Sana çok güzel bir hayat kuracağım. Sana çok güzel bir gelecek vereceğim' derdi. Böyleydi benim kızım. Notlarda çok güzel açıklamış, çok güzel yazmış. Hayallerini anlatmış. Ne olduğunu bilmiyorum. Sadece bildiğim tek şey var, ben ölüyorum. Ben kızımı istiyorum. 8 yıldır profesyonel olarak binicilik eğitmeniydi. 2 defa attan düştü, kaza geçirdi yaralandı. Hep ondan korkuyordum. ‘Anneciğim ne olursun bir gün attan düşersin, bir şey olur’ diyordum. Keşke attan düşseydi. Son geldiğinde hızlıca çıktılar. Bana ‘Anneciğim yarın döneceğim’ dedi. Ama dönemedi. Benim kızımın dönmesine izin vermediler. Benim kızım mümkün değil intihar etmez. Hayat dolu bir çocuktu. Benim kızım asla intihar etmedi" dedi

671F7B19917176D0Da28Afc3

Editör: Nehir Durdağı