GÜNDEM

Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katilin annesi konuştu!

Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin annesi Pınar Geçti, “Çocuğumun bu kadar kötü olmasını istemedim” dedi.

İstanbul Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin annesi Pınar Geçti, yaşanan olay sonrası yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Oğlunun suç makinesi haline gelmesini istemediğini belirten Pınar Geçti, "Çocuğumun bu kadar kötü olmasını ister miyim?" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

"Devlete O Kadar Yalvardım"

Oğlunun madde bağımlısı olduğunu ve suç işlediğini birçok kez yetkililere bildirdiğini ifade eden Pınar Geçti, "Bu çocuk madde bağımlısı, bu çocuk madde satıyor, bu çocuk madde kullanıyor. Bunların hepsini söyledim ben. Devlete o kadar yalvardım. O kadar karakollara gittim. Yine de oğlumun yerini söyledim, buldurdum. Hiçbir anne, çocuğunun böyle olmasını istemez." dedi.

"26 Suçtan Kaydı Var, Neden Tutuklanmadı?"

Pınar Geçti, oğlunun birçok suça karıştığını ve 26 farklı suç kaydının olduğunu belirtti. Ancak bu kadar suça rağmen neden tutuklanmadığını sorgulayan anne, “Eğer bu kadar suç kaydı varsa, neden devlet bu çocuğu almadı? Neden elini kolunu sallayarak dolaşmasına izin verildi?” ifadelerini kullandı. Yaşanan olaydan derin üzüntü duyduğunu ve polis memuru Şeyda Yılmaz'ın şehit olmasındansa kendisinin ölmeyi tercih ettiğini dile getirdi.

"Keşke Ben Öleyim, Polisimize Bir Şey Olmasaydı"

Oğlunun polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit etmesinden büyük üzüntü duyduğunu belirten Pınar Geçti, “Keşke o kurşunları ben yeseydim, polisimiz ölene kadar ben ölseydim. Bu kadar kötü bir olay yaşanmasını istemezdim. Şehit polisimizin ailesine sabırlar diliyorum. Gerekirse onların yanına gidip taziyede bulunmayı düşünüyorum." dedi.