Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde, 1'i çocuk 2 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla aranan ve hakkında 13 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Kadir Kuş (27), jandarmanın düzenlediği operasyonla saklandığı evde yakalandı.

AK Partili vekilin internete düşen fotoğrafı ortalığı karıştıracak! AK Partili vekilin internete düşen fotoğrafı ortalığı karıştıracak!

Marmaraereğlisi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, İstanbul ve Sinop'ta işlediği çeşitli suçlar nedeniyle aranan Kadir Kuş'un, Dereağzı Mahallesi'nde bir evde saklandığını tespit etti. Kuş, "Kasten öldürme", "Çocuğu ya da beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi öldürme", "Silahla birden fazla kişi ile birlikte konutta geceleyin yağma" suçlarından aranıyordu.

Ekipler, Kuş'un saklandığı Rasim A.'ya (47) ait eve operasyon düzenledi. Operasyon sırasında Kadir Kuş ve ev sahibi Rasim A. gözaltına alındı. Kuş'un üzerinde sahte kimlik bulundu. Evde ve Kuş'un otomobilinde yapılan aramada, 71 gram kokain, satışa hazır 24 gram esrar, 2 ruhsatsız tabanca, 9 mermi, 3 hassas terazi, 4 cep telefonu, 1 susturucu ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 71 bin 380 TL ile uyuşturucu satışında kullanılan 326 şeffaf kilitli poşet ele geçirildi.

Kadir Kuş ve Rasim A., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Editör: Nehir Durdağı