Mehmetçik'in terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonları devam ediyor. Özellikle Metina ve Zap bölgesinde örgüte ait çok sayıda tüne ele geçirildi. Ele geçirilen bu tünellerden birine giren CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, gördükleri karşısında hayrete düşürdü. Küçük bir girişi olan tünelin içinde banyo, tuvalet ve revirlerin olması dikkat çekti. Pislik içerisindeki tüneldeki görüntüleri izleyenler "Bir insan burada nasıl yaşar?" sorusunu sormadan edemedi.

FARE GİBİ SAKLANIYORLAR

Daracık bir girişten güçlükle askerlerin yardımıyla mağaraya giren Öztürk o anlarda "İşte fare gibi buralara saklanıyorlardı. Mehmetçik onları görmüyor sanıyorlardı. Bir mağara oluşturmuşlar tünel oluşturmuşlar. Böyle bir yerde yaşamayı tercih eden bir terör örgütü var işte inlerine gömüyor Mehmetçik. Her yere giriyor Mehmetçik. Mehmetçiğimiz bu mağaradaki pusu ve bombaları temizledi. Epey uzun bir tünelden oluşuyor mağara. Tünelin birçok noktasında odacıklar var" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Trabzonspor’un efsane Başkanı Mustafa Şamil Ekinci yaşama veda etti! Mustafa Şamil Ekinci kimdir? Trabzonspor’un efsane Başkanı Mustafa Şamil Ekinci yaşama veda etti! Mustafa Şamil Ekinci kimdir?

Editör: İrem Nur Kaya