Timur Cihantimur'un geçirdiği kaza anında yaşananlar ve yaptığı konuşmalar kayıt altına alındı. Halk TV'nin haberine göre, Cihantimur'un lüks aracı kaza sırasında otomatik olarak 112 acil servisini aradı. Uydu üzerinden gerçekleştirilen bu çağrı, doğrudan Ankara'daki 112 hattına yönlendirildi. Araçta bulunan telefon sistemi sayesinde, kaza esnasında geçen konuşmalar otomatik olarak kaydedildi. Ancak Ankara’daki 112 ekiplerinin "Alo, beni duyabiliyor musunuz?" şeklindeki çağrılarına araç içinden herhangi bir yanıt gelmedi.

Ankara’daki acil servis görevlileri, kazaya müdahale edebilmek için konum bilgilerini İstanbul’daki 112 ekiplerine aktardı. İstanbul'dan yapılan çağrı sırasında da araç telefonu otomatik olarak açıldığı için konuşmalar kayda geçti.

Kaza Sonrası Panik Anları: "Çok Kötü Kaza Yaptım, Biri Ölüyor!"

Ses kayıtlarında Cihantimur'un Adem isimli bir kişiyi aradığı ve 'Adem Abi yolda çok kötü kaza yaptım. Lütfen gel, lütfen gel. Allah belamı versin, hemen gel. Adam ölüyor, hemen gel' 'birine vurdum, hemen gel' 'hayatım bitti' dediği duyuluyor.

Gülşah Durbay ve Özgür Özel üzerinden 'yasak aşk' dedikodusu çıkaran o isim için karar Gülşah Durbay ve Özgür Özel üzerinden 'yasak aşk' dedikodusu çıkaran o isim için karar

Editör: İrem Nur Kaya