Milli motosikletçimiz Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nın Fransa ayağında geçirdiği kaza nedeniyle kaçırdığı iki turun ardından pistlere geri dönüyor. Dünya Superbike’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 28-29 Eylül tarihlerinde İspanya’daki Aragon Pisti'nde düzenlenecek olan sezonun 10. turunda Toprak Razgatlıoğlu tekrar yarışacak.

Sağlık Durumu ve Yarışa Hazırlık

6 Eylül'de Fransa'daki serbest antrenman seansında yaşadığı kaza sonucu Fransa ve İtalya yarışlarını kaçırmak zorunda kalan Razgatlıoğlu’nun, yapılan sağlık kontrolleri sonucunda İspanya'daki yarışa katılacak kadar iyi durumda olduğu belirtildi. 28 Eylül’de gerçekleştirilecek ilk serbest antrenman seansı sonrası sağlık durumu bir kez daha değerlendirilecek ve son karara varılacak.

Mario Balotelli'nin yeni adresi belli oldu! Mario Balotelli'nin yeni adresi belli oldu!

Şampiyona Liderliği Devam Ediyor

Klasmanda 365 puanla lider durumda bulunan Toprak Razgatlıoğlu, en yakın rakibi İtalyan Nicolo Bulega’nın 352 puanla hemen arkasında yer almasına rağmen liderlik koltuğunu koruyor. İspanya’daki yarış, hem Razgatlıoğlu’nun liderliğini pekiştirmesi hem de şampiyona için büyük bir öneme sahip olacak.

Aragon Pisti’nde Kritik Bir Hafta Sonu

İspanya’daki Aragon Pisti, Toprak Razgatlıoğlu'nun liderliğini güçlendirebilmesi ve rakipleriyle arasındaki puan farkını açabilmesi için kritik bir yarış noktası olacak. Tüm gözler, milli motosikletçimizin performansında olacak.

Editör: Nehir Durdağı